Bloggnorge.com // Terje`s Reiseblogg
Start blogg

Terje`s Reiseblogg

Her bidrar jeg med reisetips, -egne erfaringer og interessante ting jeg finner på nettet

Få en ny start med detox, -bli med til Thailand

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 19. mars , 2017 kl. 17:00

God søndag til Dere. En nydelig søndag hos oss, noen dager fri her, og tar dagene i Sverige, idag i Funäsdalen. Idag fortsetter vi, og avslutter, med reiser som kan forandre ens liv, en reise der man reiser som den du er, og komme hjem som en litt bedre utgave. Det er Magasinet Reiselyst som har satt opp listen. Idag er det da den siste i rekken, og vi drar til Thailand.

Ny start med detox

KUMALAYA, KOH SAMUI, THAILAND

På den holistiske helseresorten Kamalaya, helt sør på Koh Samui, kan du spise, trene, meditere og spa deg til et sunnere liv. Og med dette detox-programmet trenger du ikke å sulte. For her smaker faktisk maten godt! Og ja, det er snakk om fast føde – ikke bare juice og shakes, selv om du kan fylle opp lagrene med friske og sunne drikker i løpet av hele dagen.

Resorten tilbyr ulike programmer, avhengig om du vil fokusere på trening, yoga, detox eller massasjebehandlinger. Stedet ble i fjor kåret til verdens beste destinasjonsspa av reisemagasinet Condé Nast.

MER INFO:
Priseksempel på tre netter inkludert behandlinger, gruppetimer og fullpensjon kr 14 600 per person i dobbeltrom. Se mer info på www.kamalaya.com

Skrev om Koh Samui etter at jeg kom tilbake fra ferie der litt tidligere i år, men tar en liten oppdatering. Her finner du alt fra rolige ensomme strender, herlige svømmebasseng, heftig partyliv, luksushoteller til tradisjonelle bungalower, og det til en utrolig billig penge.

Ypperlig for barna og perfekt for de voksne. Thailands tredje største øy og ligger ca en times flytur fra Bangkok i havet mellom Thailand og Kambodsja. Øyen er 247 kvadratkilometer stor med en befolkning på ca 50.000 innbyggere. Ved siden av turistnæringen, er eksport av kokosnøtter øyas viktigste inntektskilde. Det eksporteres 2 millioner kokosnøtter fra Samui hver måned..

Velkommen til paradis står det på en stor plakat etter veien fra flyplassen, som forøvrig er en attraksjon i seg selv. Samui er eksotisk, vakker, annerledes. Rett og slett et utrolig godt sted å være. Øyen er full av hytter og hoteller i alle prisklasser. Du kan velge å bo i heftige og intense Chaweng og Lamai eller rolige Natien, Big Buddha Beach og Lipa Beach.

Til Koh Samui kommer man greit med et par mellomlandinger og til priser fra kr 5.000,-. Jeg personlig flyr helst med Singapore Airlines via Singapore, men det er mange andre alternativ. De fleste reiser nok via Bangkok og da med andre selskap.

Og som vanlig så andbefaler jeg Ticket’s Lavpriskalender for å finne de billigste alternativet med fly.

Dagens anbefaling til overnatting blir da naturlig Kamalaya Hotel.

På Kamalaya Koh Samui finnes Thailand`s prisbelønte Ness Sanctuary og Holistic Spa resort, der man kan oppleve et opphold som beriker ens liv med en sunn ferie. Hotellets velværeprogramm tilbyr løsninger for detox, stress og utbrenthet, sunn livsstil og yoga. Hvis du er ute etter en mer personlig velvære erfaring, kan vårt team av internasjonale naturopater finne noe som passer for din egen helse og sette opp et program fra hotellets omfattende utvalg av holistisk medisin, spa og helbredende behandling.

Resorten ligger sentrert rundt en hule som en gang tjente buddhistiske munker som et sted for meditasjon og åndelig retrett, noe som er Kamalaya essens og uttrykt i navnet sitt, «Lotus (Kamal) Realm (Alaya) ‘, et gammelt symbol for vekst og utfoldelsen av den menneskelige ånd.

Som vanlig så anbefaler jeg å sjekke Trivago for best pris, der sammanlignes de ulike nettsider for hotell for å finne beste pris:

LITT DIVERSE REKLAME FOR TING JEG KAN ANBEFALE:

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Hjemmeside, Nettbutikk og web design fra Lykke Media AS | Server fra PRO ISP
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.