Bloggnorge.com // Terje`s Reiseblogg
Start blogg

Terje`s Reiseblogg

Her bidrar jeg med reisetips, -egne erfaringer og interessante ting jeg finner på nettet

Ukas hotell igjen idag, bli med til Fort Lauderdale

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 15. juli , 2017 kl. 17:00

En riktig god lørdag. Da er det helg igjen og lørdag er som oftest UKAS HOTELL, slik også idag. Dette er et hotell som man kanskje burde å oppleve en gang i livet. Hotellet er spesielt på grunn av sin beliggenhet, historie, arkitektur, luksus, sine gjester eller noe annet som gjør det helt spesielt. Idag skal vi se på et hotell i Florida, USA.

The Pillars Hotel, Fort Lauderdale, USA

Dette hotellet har vunnet utrolig mange priser for beste hotell i Florida, ett av de beste i verden og blant de beste strandhotellene som finnes noe sted. Samtidig koster det ikke utrolig mye. En uslåelig kombinasjon. Det er kun 18 rom så du bør være tidlig ute med å booke hvis du er en gruppe.

The Pillars Hotel ligger rett ved Intracoastal Waterway. Hotellet tilbyr en uformell eleganse og sjarmerende opplevelser midt i noe av de mest kjente av Florida beach og Yachting town. Gjestene får et enestående nivå av service og luksus som minner om de beste europeiske boutiquehotellene.
 
The Pillars hotell er en vakker blanding av klassisk britisk kolonial arkitektur og 30-tallets «Art Deco». Siden 2000 har hotellet blitt godt kjent for den magiske solnedgangen, upretensiøs service og svært spesiell matopplevelse.

Kilde:Reiseplaneten

Litt om byen. Har skrevet om Miami tidligere, men ikke om Fort Lauderdale. Byen kalles Amerikas Venezia på grunn av byens 50 mil lange kanalsystem. Stranden er viktig i Fort Lauderdale og et pluss for barnefamilier. Den omkranses av en elegant strandpromenade med palmer og muligheter til å utøve vannsport og havfiske. Den sportsinteresserte har tilgang til alle verdens vannsporter, og det er fantastiske golfbaner i umiddelbar nærhet. Fort Lauderdale har et rikt kulturliv og mengder med gallerier og utstillinger.

Det er mange restauranter og uteserveringer i Fort Lauderdale, og mange har en europeisk ”touch”. Fort Lauderdale passer som reisemål i seg selv eller som del av en oppdagelsesferd gjennom Florida. Byen har et bra uteliv, men det er ikke så hektisk som i Miami Beach. Fort Lauderdale passer utmerket for familier og par som søker sol og bad, god mat, shopping, kultur og sport. Fort Lauderdale er ”the American way” i en mer sofistikert innpakning.

Noe av det man kan oppleve i og utenfor byen:

Museum of Art i Fort Lauderdale


Dette er et severdig museum med verker av Picasso, Dalí, Moore, Warhol med flere. Et av museets perler er Vestens største samling av cobra-kunst (abstrakt kunst). Det er også flere utstillinger med verker av nåtidens kunstnere. Museum of Art ligger i East Las Olas Boulevard.

Old Fort Lauderdale


Her finner du en mengde historiske bygg, blant annet New River Inn og King Cromartie, som har blitt samlet til et museumskompleks. Dette er en spennende reise gjennom historien til Fort Lauderdale. Adressen er 219 S.W 2nd Street

Stranahan House


På Las Olas Boulevard ligger Stranahan House, Ft Lauderdales eldste hus fra 1901.
I dag er dette et interessant museum med antikviteter fra århundreskiftet og en spennende historie om Seminole-indianerne.

Jungle Queen


I 65 år har Jungle Queen River Boat hatt turer på kanalene i Ft Lauderdale. 14 millioner gjester har hatt gleden av å ta turen som en sightseeing på dagen eller middagscruise om kvelden. Dette er en utmerket måte å bli kjent med området på. Båten går fra 801 Fort Lauderdale Beach Boulevard.

Las Olas Riverfront


På Las Olas Boulevard i Ft Lauderdale ligger dette imponerende fornøyesesanlegget, som hele året byr på underholdning, bilshow, barnedager, utstillinger og festivaler.

Museum of Discovery & Science


Dette er et imponerende anlegg i Downtown Fort Lauderdale med utstillinger (også interaktive), filmer om verdens mysterier og mye mer. Museum of Discovery & Gardens er en opplevelse for så vel voksne som barn.

 

Bonnett House Museum & Gardens

Bonnett House Museum er en luksuseiendom med en jungellignende hage, som i sin tid ble skapt av ekteparet Evelyn og Frederic Bartlett. I mer enn 30 rom kan du se en flott samling kunst og antikviteter. NB! Hagen er en opplevelse i seg selv. Adressen er 900 N. Birch Road i Ft Lauderdale

Butterfly World


Lær alt om sommerfugler i Butterfly World, som ligger i Tradewinds Park ved Coconut Creek. Dette er den største parken i sitt slag i verden, og det er minst 5000 forskjellige sommerfugler å se, alt er i tropiske omgivelser.  Adressen er 3600 W. Sample Road, Coconut Creek.

Kilde:Reiseplaneten

Fly til USA inkludert Florida har blitt rimeligere de siste årene, ikke minst pga langrutesatsingen til Norwegian. I perioder kan du få en flybillett for godt under 5000 kroner. Fly til Florida under høysesongen koster betydelig mer enn i lavsesong. Alternativer til direktefly med Norwegian er for eksempel fly via New York med British Airways eller Lufthansa med mellomlanding i London eller Frankfurt.

Når det gjelder fly så benytter jeg oftest skyscanner.no, det er et godt utgangspunkt for å finne beste alternativ for fly. Skulle det være aktuelt å fly med Qatar Airways så sjekk gjerne linken under.

Dagens og UKAS HOTELL er da The Pillars Hotel. Hotellet ligger 3 minutters gange fra stranden. Dette elegante hotellet kan skilte med en eksepsjonell beliggenhet på Fort Lauderdales Intracoastal Waterway, i kort avstand fra områdets største severdigheter. Hotellet tilbyr luksuriøse rom, moderne fasiliteter og et fullservice-spa.

Med egen vannbussholdeplass på stedet, kan du som gjest på The Pillars Hotel enkelt utforske noen av områdets viktigste severdigheter. I nærheten finner du livfulle Las Olas Boulevard, og kan ta naturskjønne kajakkturer til nærliggende øyer.

Under oppholdet på The Pillars Hotel kan du spise ved vannet på overnattingsstedets Garden Restaurant, som serverer fersk sjømat og retter tilberedt med sesongbaserte råvarer. Du kan slappe av i hotellets bibliotek eller ved utendørsbassenget.

De romslige rommene på The Pillars Hotel er innredet med all den nyeste teknologien, som flatskjerm-TV. Du kan slappe av på gåsefjærsenger eller dra nytte av gratis Wi-Fi.

Som vanlig så anbefaler jeg å sjekke Momondo eller Trivago for best pris, der sammanlignes de ulike nettsider for hotell for å finne beste pris. For det meste så havner jeg på booking.com sin side, den har ofte best utvalg og best pris, så benytt gjerne linken under når du skal bestille, dersom du bruker booking.com:

LITT DIVERSE REKLAME FOR TING JEG KAN ANBEFALE:

Annonse:

css.php
Driftes av Bloggnorge.com - Genc Media™ - Webdesign og hjemmeside - WP Wordpress, HTML, CSS - PRO ISP
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.